2010. 06. 28.

Szék

Sorban a harmadik ügyeskedésem egy "kovácsoltvas"szék, melyet egy kedves norvég miniatűr imádó, Synnøve blogján (http://synnovesetdukkehjem.blogspot.com/) láttam meg és azonnal beleszerettem.




Mivel ugye a sarki üzletben nem árulnak ilyet, innen-onnan drótot szereztem és már kanyarodott is a fogó és a kezeim között.
Aztán jött a pillanat ragasztó és ragasztottam. Nem volt nagy élmény, mert többször összeragadtam a székkel...Aki ragasztott már pillanat ragasztóval tudja, milyen alattomos jószág:(
Előtte kipróbáltam a klasszikus Technokolt is, de sajnos erre nem volt alkalmas.

Nagy élmény ám, mikor az ember létre hoz valamit a saját két kezével:) Terápiának is kiválóan alkalmas.

Még le kell festenem, de máris idekívánkozott:)

Az utolsó képen már a -sorban a  második- alkotásom áll, illetve ül. Őlédisége még ruha, haj és név választás előtt áll, de így is nagy út van mögötte...hát még mögöttem.

De ez egy másik bejegyzés témája...


4 megjegyzés:

  1. Szuper! Nem győzöm csodálni a széket. A pillanatragasztóval nekem is hasonló tapasztalataim vannak, néha eggyé váltunk. Sokkal jobb módszer a forrasztás, de az egy kis gyakorlást igényelne a részemről.

    VálaszTörlés
  2. Az eredeti széken láttam, hogy az valószínűleg forrasztva van, de nincs se eszközöm, se tudásom hozzá. Így maradt a pill ragasztó. De ne tudd meg mit szenvedtem pl az ülőkével.

    VálaszTörlés
  3. Megérte, büszke lehetsz magadra, nagyon jól sikerült :D

    VálaszTörlés
  4. Köszönöm és örülök, hogy ellátogattál hozzám:)

    VálaszTörlés